O Acıbadem-u

/O Acıbadem-u
O Acıbadem-u 2018-02-01T15:22:56+00:00

Acıbadem je najpriznatiji privatni zdravstveni sistem u Turskoj od 1991. Pružamo sveobuhvatne usluge dijagnostike i liječenja zahvaljujući najboljim ljekarima, korišćenjem najsavremenije medicinske tehnologije i infrastrukture, akreditovane od strane JCI  standarda. Naš zdravstveni sistem obuhvata 21 potpuno opremljenih opštih bolnica i 16 ambulanti, sa timom od preko 3.300 ljekara, 3.500 medicinskih sestara i 6.500 članova pomoćnog osoblja.

Acıbadem je zapravo integrisana mreža medicinskih ustanova za pružanje zdravstvenih usluga koje nadmašuju usluge samog lečenja. Acıbadem projektni menadžment se bavi projektovanjem, izgradnjom i opremanjem bolnica po principu ‚‚ključ u ruke”  u Turskoj i u inostranstvu.

Acıbadem osiguranje” pruža usluge zdravstvenog i životnog osiguranja TPA usluga.

Acıbadem mobilna služba” omogućava pružanje zdravstvenih usluga na putu, kod kuće, na poslu, u udaljanim industrijskim zonama kao i standardne usluge hitne zdravstvene službe, pri hitnim evakuacijama, ali i usluge tele-medicinske službe.

A-Plus” pruža usluge, poput, keteringa, pranja veša i čišćenja bolnica svih veličina.

Acıbadem laboratorija” obezbijeđuje usluge svih tipova laboratorijskih analiza uključujući genetske i patološke analize, kao i čuvanje matičnih stanica.

acibadem-services

Acıbadem je sada deo globalne mreže – IHH. Međunarodni zdravstveni sistem je zajednička investicija malezijskog Kahazanaha, japanskog Mitsutija i turske Ajdinlar porodice, a Acibadem je njen član od januara 2012. Ovaj sistem predstavlja široku mrežu bolnica i klinika u Maleziji, Singapuru, Indiji, Kini i Bruneji, pod Parkvai, Pantai i Apolon imenima i brendovima koji, takođe, u okviru svog sistema ima i  MMU – Međunarodni medicinski univerzitet Malezije. Od jula 2012, MMU je naveden na berzi u Kuala Lumpuru i Singapuru kao druga po veličini kompanija koja se bavi zdravstvom u svijetu, imajući  u vidu tržišnu kapitalizaciju. MMU ima planove da se širi u Indokini, jugoistočnoj Aziji, kao i na Balkanu, u bivšim sovjetskim zemljama i na Bliskom istoku.

Acıbadem je referentni centar za mnoge složene tretmane koji zahtijevaju naprednu tehnologiju i iskustvo. Naših šest Centara za liječenje raka (hirurgija, radioterapija, hemoterapija), 10 za liječenje bolesti srca (pedijatrija i kardiologija za odrasle, kao i kardiohirurgija), devet za neplodnost (IVF), pet za transplantaciju (jetre, bubrega, koštane srži), tri za liječenje bolesti kičme i zglobova, jedan koji se bavi sportskom medicinom, šest nuklearnih i tri centra za robotsku hirurgiju su sve nacionalno i međunarodno priznati centri sa svojim najnovijim tehnološkim sredstvima i visoko cijenjenim ljekarima.