Usluga Na Svjetkom Nivou

//Usluga Na Svjetkom Nivou
Usluga Na Svjetkom Nivou 2017-08-22T21:13:32+00:00

qualityU zavisnosti od vrste raka i mjesta gdje se javlja, ova bolest može biti izliječena ako se otkrije na vrijeme i pravilno tretira. Pravilno liječenje, prije svega ono koje sprovode specijalizovani  profesionalci upotrebom najsavremenije tehnologije, može da pruži veoma značajnu podršku pacijentima. Važno je i to da oboljela osoba treba da prođe kroz dug i komplikovan proces liječenja. Zato zdravstvene ustanove moraju da pruže najznačajniju podršku pacijentima, da uposle iskusno specijalizovano osoblje i da posjeduje najsavremenije uređaje i tehnologije. Vodivši se ovim načelima, Acıbadem zdravstvena grupacija je preuzela velike korake u liječenju i tretiranju kancera.

Isti kvalitet usluge u svim bolnicama

U šest bolnica Acıbadem zdravstvene grupacije, liječenje se vrši najsavremenijim uređajima iz oblasti onkologije. Ovi centri su: Acıbadem Maslak i Acıbadem Kozyatağı u Istanbulu, Acıbadem Bursa, Acıbadem Adana,  Acıbadem Kayseri i Acıbadem Atakent. Usluge liječenje raka, koje je prvobitno omogućavala samo bolnica Acıbadem Kozyatağı, proširene su na centre za radioterapiju u koje je puno investirano u kratkom vremenskom periodu. Podjednako visok nivo usluga obezbijeđen je u svim radioterapijskim centrima, koji su danas dostupni u okviru šest bolnica naše zdravstvene grupacije.

Simultano nadgledanje liječenja u svim centrima

Zahvaljujući specijalnoj medicinskoj mreži uspostavljen je takav sistem u svim bolnicama da su centri u stanju da prate jedni druge. To znači da stručnjaci imaju mogućnost da prate proces liječenja i u praksi vide primjenu tretmana koji im je potreban za određenog pacijenta. Što više specijalista prati tretman istog pacijenta, veća je mogućnost napraviti njegovu standardizaciju.

Primjena multidisciplinarne metode

Acibadem-UniversityU Acıbadem centrima stručnjaci iz različitih oblasti zajedno sarađuju u liječenu oboljelih. Okupljeni u okviru  “Savjeta za tumore” i u skladu sa multidisciplinarnim pristupom, oni imaju mogućnosti da dijele mišljenja kako bi se došlo do tačne dijagnoze, a potom i liječenja. Održavaju se odvojene konsultacije za svakog pacijenta, a svaki stručnjak daje svoje mišljenje u okviru svojih polja spesijalističke medicine. U skladu sa ovim savjetima pacijentu se određuje najbolji tretman.