Liječenje raka

//Liječenje raka
Liječenje raka 2017-08-22T21:13:34+00:00

Trajtimi-i-Kancerit

Rak je jedna od najčešćih bolesti današnice i broj oboljelih se konstantno povećava. Milioni ljudi širom svijeta i oboli od ove bolesti sveke godine. Ipak, kancer može biti izlječiv u slučaju ranog dijagnostikovanja. Ova činjenica čini ranu dijagnozu jednim od ključnih elemenata za uspešno liječenje.

“Mi u Acıbadem zdravstvenoj grupaciji našim pacijentima oboljelim od raka omogućavamo najbolju moguću uslugu. Stalno investiramo u najsavremeniju opremu za dijagnosticiranje. Naše tehnološke investicije imaju za cilj da obezbijede ranu dijagnozu i liječenje raka, zajedno sa našim iskusnim timom specijalista onkologa “.

USLUGA NA SVJETSKOM NIVOU

U zavisnosti od vrste raka i mjesta gdje se javlja, ova bolest može biti izliječena ako se otkrije na vrijeme i ako se pravilno tretira. Pravilno liječenje, prije svega ono koje sprovode specijalizovani profesionalci upotrebom najsavremenije tehnologije, može da pruži veoma značajnu podršku pacijentima. Važno je i to da obolela osoba treba da prođe kroz dug i komplikovan proces liječenja. Zato zdravstvene ustanove moraju da pružaju najznačajniju podršku pacijentima, da uposle iskusno specijalizovano osoblje, i da posjeduju najsavremenije uređaje i tehnologije. Vodevši se ovim načelima, Acıbadem zdravstvena grupacije je preuzela velike korake u liječenju i tretiranju kancera.

Isti kvalitet usluge u svim bolnicama

U šest bolnica Acıbadem zdravstvene grupacije, liječenje se vrši najsavremenijim uređajima iz oblasti onkologije. Ovi centri su: Acıbadem Maslak i Acıbadem Kozyatağı u Istanbulu, Acıbadem Bursa, Acıbadem Adana, Acıbadem Kayseri i Acibadem Atakent. Usluge liječenja raka, koje je prvobitno omogućavala samo bolnica Acıbadem Kozyatağı, proširene su na centre za radioterapiju u koje je puno investirano u kratkom vremenskom periodu. Podjednako visok nivo usluga obezbijeđen je u svim radioterapijskim centrima, koji su danas dostupni u okviru šest bolnica naše zdravstvene grupacije.

Simultano nadgledanje liječenje u svim centrima

Zahvaljujući specijalnoj medicinskoj mreži uspostavljen je takav sistem u svim bolnicama da su centri u stanju da prate jedni druge. To znači da stručnjaci imaju mogućnost da prate proces lečenja i u praksi vide primjenu tretmana koji im je potreban za određenog pacijenta. Što više specijalista prati tretman istog pacijenta, veća je mogućnost napraviti njegovu standardizaciju.

Primjena multidisciplinarne metode

U Acıbadem centrima stručnjaci iz različitih oblasti zajedno sarađuju u liječenju obolelih. Okupljeni u okviru  “Saveta za tumore” i u skladu sa multidisciplinarnim pristupom, oni imaju mogućnosti da dijele mišljenja kako bi se došlo do tačne dijagnoze i lečenja. Održavaju se odvojene konsultacije za svakog pacijenta, a svaki stručnjak daje svoje mišljenje u okviru svojih polja spesijalističke medicine. U skladu sa ovim savjetima pacijentu se određuje najbolji tretman.